
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 5 stalks fresh rosemary leaves only
- ½ bunch fresh basil leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh oregano leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh parsley leaves only (approx. 15 g)
- 8 garlic cloves
- 2 lemons finely grated zest and juice
- 2 tsp fine sea salt
- 3 spring onions cut in pieces (2 cm)
- 1500 g boneless lamb leg
- 1000 g water
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 282.5 kcal / 1182 kJ
- Proteína
- 24.8 g
- Gordura
- 19.2 g
- Hidratos de carbono
- 1.5 g
- Fibra
- 0.5 g
Receitas alternativas
Chicken Provencale
1h
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min