Dispositivos e acessórios
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1207.6 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Gordura
28.5 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
4.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thanksgiving Feast
16 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Creamy Mushroom Soup
25min
Lemonade
5min
Rainbow Sandwich
40min
Spiralized Colorful Vegetable Salad
30min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Strawberry Tiramisu
5h 20min