Versões compatíveis
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 tbsp whole coriander seeds
- 7 oz boiling water
-
½
tsp chicken stock paste
ou ½ chicken stock cube, crumbled - 3 oz red wine vinegar
- 2 tsp salt
- 4 tbsp dark muscovado sugar
- 52 - 70 oz duck, skin on (3-4.5 lb)
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
Cauliflower Potato Purée
- 14 oz cauliflower florets
- 21 oz russet potatoes, peeled, diced (½ - ¾ in.)
- 8 ½ oz whole milk
- 1 oz unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3617 kJ / 864 kcal
- Proteína
- 54 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 51 g
- Fibra
- 6.9 g
Receitas alternativas
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5min
Green Bean Gremolata
25min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Apple Buckle Cake (TM5)
2h
Squid Ink Pasta
1h
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min