Dispositivos e acessórios
Moussaka
Preparação 35min
Total 2h 20min
8 portions
Ingredientes
-
eggplant cut into slices (¼ in.), (approx. 3 large eggplants)48 oz
-
fine sea salt divided, to taste3 tsp
-
Parmigiano Reggiano cut into pieces4 oz
-
garlic cloves (approx. 5 cloves)½ oz
-
fresh parsley leaves and tender stems (approx. ½ bunch)½ oz
-
black peppercorns½ tsp
-
yellow onions halved (approx. 2 medium onions)9 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
ground beef curmbled16 oz
-
canned crushed tomatoes8 oz
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
cayenne pepper⅛ tsp
-
ground nutmeg divided, to taste¼ tsp
-
salted butter plus extra for greasing4 oz
-
whole milk24 oz
-
all-purpose flour2 ½ oz
-
large eggs2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1316 mg
Proteína
23.5 g
Energia
2186.4 kJ /
522.6 kcal
Gordura
35 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
16.6 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butter Chicken
4h 5min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Mushroom Risotto
30min
Caramel Apple Pudding
4h
Easy Satay Chicken
1h
Lentil Moussaka
2h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Colorado Cowboy Beans
1h 5min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1h 30min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
White Bean Soup
2h 45min