
Dispositivos e acessórios
Cream of mushroom soup
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
button mushrooms cut into halves400 g
-
water500 - 550 g
-
milk200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
plain flour50 g
-
salt (optional)½ tsp
-
pouring (whipping) cream50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
cream cheese (optional)40 g
Nutrição por 1 portion
Energia
176.8 kcal /
742.6 kJ
Proteína
6.5 g
Gordura
10.3 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
6.4 g
Sódio
573.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cucumber soup
25min
Carrot and coriander soup
30min
Mushroom soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Warm cabbage dish
15min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25min