Dispositivos e acessórios
Stir-fry beef bowl
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
stir-fry beef500 g
-
cornflour2 tsp
-
water1000 g
-
white rice rinsed and drained300 g
-
carrot peeled and cut into matchsticks1
-
red capsicum (small), cut into thin slices1
-
canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)410 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
garlic cloves2
-
sesame oil1 tsp
-
piece fresh ginger peeled3 cm
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1402.4 mg
Proteína
44.4 g
Energia
2226.3 kJ /
530.1 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
71.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and cashews
55min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Quick prawn stir-fry
20min
Chicken and almond stir-fry
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Chinese-style chicken
25min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min