Dispositivos e acessórios
Stir-fry beef bowl
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce40 g
-
brown sugar1 tbsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
stir-fry beef500 g
-
cornflour2 tsp
-
water1000 g
-
white rice rinsed and drained300 g
-
carrot peeled and cut into matchsticks1
-
red capsicum (small), cut into thin slices1
-
canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)410 g
-
broccoli cut into small florets200 g
-
garlic cloves2
-
sesame oil1 tsp
-
piece fresh ginger peeled3 cm
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1402.4 mg
Proteína
44.4 g
Energia
2226.3 kJ /
530.1 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
71.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Aussie potato salad
1h 30min
Chicken and cashews
55min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Shepherd's pie
55min
Spaghetti carbonara
35min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Chicken and almond stir-fry
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min