Versões compatíveis
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 75 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 3 - 4 sprigs fresh tarragon, leaves only (approx. 2 Tbsp)
- 90 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 75 g unsalted butter, diced
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 350 g risotto rice
- 30 g brandy
-
800
g seafood broth (shellfish stock), boiling
ou 1 fish stock cube (for 0.5 l) (shellfish stock), boiling - 2 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)
- 4 fresh chives, chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1911 kJ / 456 kcal
- Proteína
- 15.4 g
- Hidratos de carbono
- 49 g
- Gordura
- 21.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Seafood Risotto
40min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Lobster Bisque
1h 50min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Steak Tartare
15 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min