Versões compatíveis
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g kale, cut in pieces, tough stalks removed
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
-
400
g sausage meat, crumbled in pieces
ou pork sausages, raw, skinned and crumbled - 100 - 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and roughly chopped, to taste
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 150 g pitted black olives, large
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 320 g dried farfalle pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4244.1 kJ / 1014.4 kcal
- Proteína
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 101.6 g
- Gordura
- 49.2 g
- Gordura saturada
- 15.9 g
- Fibra
- 12.6 g
- Sódio
- 2862 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Tuna Pasta Bake
1h
Sausage and Bacon Casserole
50min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chilli Con Carne
35min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min