Dispositivos e acessórios
Stir-fried Clams
Preparação 15min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
fresh red chilli cut in long pieces1
-
garlic cloves10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sesame oil10 g
-
soy paste (see tip)1 Tbsp
-
rice wine2 tsp
-
black vinegar (see tip)1 tsp
-
sugar½ tsp
-
spring onion cut in long pieces (3 cm)10 g
-
water30 g
-
fresh clams scrubbed and de-bearded400 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing (see tip)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
26 g
Energia
898 kJ /
214 kcal
Gordura
8 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese Seafood
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Oil-free honey chicken wings
50min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Stir Fried Whole Fish
20min
Shallot Oil
25min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1h 40min
Sambal Petai Prawns
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min