Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 10.1 g
- Gordura
- 26.6 g
- Gordura saturada
- 13.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 744.3 mg
Receitas alternativas
Meat stock paste
45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Curry lamb cutlets
1h
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Meatball subs
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Beef cobbler with polenta dumplings
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Greek lamb rolls with yoghurt dressing
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Pastitsio
1 Std. 30 Min
Meatballs in red pepper sauce
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Paprika chicken with sour cream sauce
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