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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 367.6 kcal / 1543.8 kJ
- Proteína
- 22.4 g
- Gordura
- 26.6 g
- Hidratos de carbono
- 10.1 g
- Fibra
- 1 g
- Gordura saturada
- 13.4 g
- Sódio
- 744.3 mg
Receitas alternativas
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Meat stock paste
45min
Classic meatloaf
1h 35min
Meatball subs
55min
Family chicken galette
1h 55min
Sticky meatball subs
1h
Mini chicken pies
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Little lasagne cups
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Niu rou mian (beef noodles)
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Meatballs in red pepper sauce
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Pastitsio
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Creamy tomato and salami fettuccine
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