Dispositivos e acessórios
Artisan potato bread
Preparação 10min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus 2 tablespoons extra135 g
-
buttermilk125 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
linseeds (flaxseeds) (optional)2 tsp
-
pumpkin seeds (optional)1 tbsp
-
egg yolk to glaze1
-
butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
303.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
885.1 kJ /
210.7 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
31.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Seeded bread loaf
3h 20min
Semolina custard
20min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Chocolate Babka
3h
Olive Spread
5min
Cinnamon buns
3h 5min
Brioche burger buns
2h 10min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45min
Apple crumble meringue slice
2h
Pretzel Bread
2h
Mother sourdough starter
108h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min