Dispositivos e acessórios
Floating islands
Preparação 20min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (opcional) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
107 mg
Proteína
8.8 g
Energia
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
26.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mango cheesecake
6h 35min
Frangipane cake
1h 45min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Floating islands
40min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Duck and cherry salad
45min
Orange curry dressing
10min
Champagne crème brûlée
2h 25min
Christmas tiramisu
24h 20min
Cheesecakes in jars
4h