Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 200 g natural yoghurt
- 2 eggs
- 150 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 2 ripe peaches, stones removed, 1 cut into pieces (1 cm) and 1 thinly sliced
- 200 g fresh cherries, pitted
- 1 tbsp flaked almonds (optional)
- smooth apricot jam, softened to glaze
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1312.6 kJ / 313.7 kcal
- Proteína
- 5.2 g
- Hidratos de carbono
- 41.7 g
- Gordura
- 14.5 g
- Gordura saturada
- 8.5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 119.6 mg
Receitas alternativas
Dani Valent's Basque cheesecake
2j 10 menit
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Almond and pear tart
40 Min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Yoghurt cake
1h 40min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Lime sour cream bundt cake
50min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min