Dispositivos e acessórios
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
Preparação 20min
Total 2h
30 slices
Ingredientes
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
red onion cut into halves, plus extra to garnish (cut in rings)100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
wholemeal plain flour560 g
-
egg1
-
butter cut into pieces50 g
-
sea salt2 tsp
Eggs
-
eggs chilled, straight from the fridge4
-
water to fill to 1L mark
Assembly
-
egg yolk beaten, to brush1
-
mixed salad leaves100 g
-
cooked smoked trout150 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
-
ground black pepper
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
222.9 mg
Proteína
5.4 g
Energia
447.1 kJ /
106.4 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
12.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Strawberry jelly slice
2sa 40 dk
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1sa 20 dk
Plum Clafoutis (TM6)
Değerlendirme yok
Onion Tarte Flambée
1sa
Potato pancakes
45 dk
Fruit "splice" bombs
24sa
Colored Eggs
40 dk
Ukrainian borscht
35 dk
Mighty mouse balls
1sa 15 dk
Tsoureki (Greek Easter bread)
2sa 20 dk
Brioche buns with cheese
2sa 30 dk
Gluten free Mediterranean bread
1sa 35 dk