Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Proteína
- 80.6 g
- Hidratos de carbono
- 72 g
- Gordura
- 46.5 g
- Gordura saturada
- 22.4 g
- Fibra
- 15.3 g
- Sódio
- 508.2 mg
Receitas alternativas
Pork fillet with mustard
35min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Mediterranean carrot fritters
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Steamed coconut and prawn soup
30min
Parsnip and bean mash
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Green beans with tomato and parsley
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Lamb kleftiko
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Coq au vin blanc with polenta madeleines
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Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
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