Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Proteína
- 80.6 g
- Hidratos de carbono
- 72 g
- Gordura
- 46.5 g
- Gordura saturada
- 22.4 g
- Fibra
- 15.3 g
- Sódio
- 508.2 mg
Receitas alternativas
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chicken Provencale
1j
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 menit
Seafood panzanella
1j
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Almond thins
25 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Curry lamb cutlets
1j
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1j