Dispositivos e acessórios
Avocado with egg and salmon tartare
Preparação 30min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Steak tartare
10min
Whole cauliflower with pea purée
40min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Cucumber soup
25min
Gefilte Fish
1h 10min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Stuffed vegetables
1h 20min
Floating islands
40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Courgette side dish
30min