Dispositivos e acessórios
Avocado with egg and salmon tartare
Preparação 30min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ukrainian dressed herrings
1h
Prawn salad with avocado dressing
35min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Sugar Skulls
3h 10min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Natillas
1h
Chewy pistachio biscuits
45min
Sparkling white sangria punch
24h 30min
Quick blueberry ice cream
5min
Avo and egg spread
35min