Dispositivos e acessórios
Avocado with egg and salmon tartare
Preparação 30min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Gordura
24.1 g
Fibra
7.3 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Seafood con arroz
45min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Green garden juice
5min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Quick blueberry ice cream
5min
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Steamed prawns or scallops
20min