Dispositivos e acessórios
Beetroot, pear and blue cheese salad
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcional) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
681.3 mg
Proteína
17 g
Energia
2237 kJ /
533 kcal
Gordura
39 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
14.7 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Asparagus and broad bean salad
25min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Broccoli salad
10min
Smashed pea and bean dip
30min
Jewelled quinoa salad
1h 35min