Dispositivos e acessórios
Beetroot, pear and blue cheese salad
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
butter1 tbsp
-
pecan nuts50 g
-
orange (opcional) zest only, no white pith½
-
macadamia oil2 tbsp
-
honey1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
water800 g
-
raw beetroot peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
fresh green beans trimmed and cut into halves200 g
-
rocket leaves120 g
-
blue cheese thinly sliced100 - 200 g
-
pear thinly sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
681.3 mg
Proteína
17 g
Energia
2237 kJ /
533 kcal
Gordura
39 g
Fibra
12 g
Gordura saturada
14.7 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Crunchy carrot salad
10 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min