Versões compatíveis
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Goat's cheese mousse
- 350 g fresh goat's cheese, softened
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Parmesan baskets
- 280 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- ½ Granny Smith apple, cut into matchsticks (see Tips)
- ½ raw beetroot, cut into small cubes (5 mm)
- 40 g walnuts, cut into pieces
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 520.7 kJ / 124 kcal
- Proteína
- 7.6 g
- Hidratos de carbono
- 0.9 g
- Gordura
- 9.9 g
- Gordura saturada
- 5.8 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sódio
- 264.9 mg
Receitas alternativas
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Parmesan gelato
4h 30 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Cauliflower flammkuchen
1h
Asparagus tart with sour cream pastry
2 Std.
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min