Dispositivos e acessórios
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
Preparação 1h 15min
Total 1h 15min
24 pieces
Ingredientes
Goat's cheese mousse
-
fresh goat's cheese softened350 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste
Parmesan baskets
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)280 g
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
Granny Smith apple cut into matchsticks (see Tips)½
-
raw beetroot cut into small cubes (5 mm)½
-
walnuts cut into pieces40 g
-
micro herbs for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
264.9 mg
Proteína
7.6 g
Energia
520.7 kJ /
124 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Classic lemon tart
3h 10min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Baked artichoke dip
35min
Dukkah
25min
White bean dip with chimichurri
15min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Béarnaise sauce
10min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min