Dispositivos e acessórios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Preparação 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Energia
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
10.9 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
82 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Sayur Asem
Nenhuma avaliação
Sichuan Chili Oil
50min
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Nenhuma avaliação
Whole fish curry
45min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4h 15min
Korean marinade
40min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Soy milk and Mantou buns
6h