Dispositivos e acessórios
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Preparação 10min
Total 10min
350 g
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
5805 mg
Proteína
18.5 g
Energia
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Gordura
8.2 g
Fibra
10.9 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
82 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salted Caramel Ice Cream
14ωρ.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2ωρ.
Creole Seasoning
5 λεπτ.
Korean fried chicken
4ωρ.
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25ωρ. 40 λεπτ.
Dalgona coffee with Irish cream
15 λεπτ.
Malay-style coconut chicken
25ωρ. 40 λεπτ.
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3ωρ. 20 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Nyonya Spice Paste
15 λεπτ.
Boba Cheesecake
6ωρ. 45 λεπτ.
Lamb Varuval
1ωρ. 10 λεπτ.