Dispositivos e acessórios
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Preparação 30min
Total 40min
20 pieces
Ingredientes
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
646 mg
Proteína
16.6 g
Energia
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade sausages
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Brown Sugar Syrup
20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Gyro Spice Blend
5min
Jeera rice (Cumin rice)
20min
Arabian spice mix
5min
Peri peri spice mix
5min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Cha gio (spring rolls)
55min
Teriyaki sauce
25min