Dispositivos e acessórios
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Preparação 30min
Total 40min
20 pieces
Ingredientes
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
646 mg
Proteína
16.6 g
Energia
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade sausages
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Persian honeycomb bark
1h 30min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10h 15min
Spam
1h 15min
Berry curd
15min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Peanut brittle
1h 30min
Lamb sfiha
1h 20min
Quark
3h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min