Dispositivos e acessórios
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Preparação 30min
Total 40min
20 pieces
Ingredientes
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
646 mg
Proteína
16.6 g
Energia
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade sausages
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Chilli Lime Sauce
5min
Mala Bakkwa
4h 35min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Wonton wrappers
55min
Mushroom Beef Balls
50min
Buttermilk and jalapeño marinade
5min
Caramelised balsamic reduction
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min