Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Proteína
- 36.4 g
- Hidratos de carbono
- 8.5 g
- Gordura
- 9.1 g
- Gordura saturada
- 2.6 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 1149.4 mg
Receitas alternativas
Beef spezzatino
1h 45min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Chicken à la king
40min
Beef "Burgundy"
40min