Dispositivos e acessórios
Spiced lamb pie
Preparação 25min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra for greasing and brushing20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
natural yoghurt100 g
-
feta cheese50 g
-
egg1
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
lamb mince500 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
tomato paste20 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
-
breadcrumbs1 tbsp
-
mixed baby salad leaves60 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
386.7 mg
Proteína
25.7 g
Energia
1267 kJ /
301.7 kcal
Gordura
15.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
13.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Plaited pork pie
40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1u. 15min
Sticky chicken
24u. 35min
Sour cream and chicken enchiladas
1u. 10min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Lala's creamy lemon butter chicken
1u. 10min
Mongolian lamb hot pot
3u. 25min