Dispositivos e acessórios
Pastie slice
Preparação 15min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters1
-
potatoes (approx. 230 g), cut into pieces (3 cm)2
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
swede (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
beef mince500 g
-
frozen peas60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried rosemary½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
puff pastry (24 x 24 cm - see Tips)2 sheets
-
egg lightly beaten1
-
sauce of choice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
689.3 mg
Proteína
27.4 g
Energia
4271.2 kJ /
1020.8 kcal
Gordura
69.5 g
Fibra
13.2 g
Gordura saturada
32.4 g
Hidratos de carbono
93 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Best of Recipe Community
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Pears in orange syrup
45min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Milo® mousse
1h 5min
Curried sausages
40min
Cottage pie
1h 30min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Macaroni carbonara
30min
No fail mash potato
20min
Better banana cake
45min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min