Dispositivos e acessórios
Lamb sausage ragu
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fenugreek seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)250 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)500 g
-
cooked pasta of choice
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
708.6 mg
Proteína
24.1 g
Energia
2048.2 kJ /
489.5 kcal
Gordura
26 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
38.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Smash burger taco
40min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Quick and easy pork noodles
20min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Spinach and chorizo filo pies
45min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Easy lamb hotpot
2h
Chilli and cheese nachos
35min