
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp fenugreek seeds
- 1 tbsp cumin seeds
- 120 g onion cut into halves
- 2 garlic cloves
- 250 g mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 20 g olive oil
- 50 g dry white wine
- 400 g canned crushed tomatoes
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp sea salt
- 500 g raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)
- cooked pasta of choice
- fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 489.5 kcal / 2048.2 kJ
- Proteína
- 24.1 g
- Gordura
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 38.6 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 10.3 g
- Sódio
- 708.6 mg
Receitas alternativas
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Apricot Chicken
35min
Beef stew with gnocchi
3h 15min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken in chipotle sauce
40min
"Marry me" chicken pasta
30min
Creamy beef curry
1h 15min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Chicken laksa
30min
Baked Chicken Pizzaiola
55min