Dispositivos e acessórios
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
Preparação 10min
Total 35min
4 porsiyon
Ingredientes
-
su1000 g
-
tuz1 ¼ tk
-
zeytinyağı1 tk
-
makarna, kurutulmuş örn. Penne350 g
-
limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu1
-
kabak parçalara bölünmüş (3 cm)350 g
-
krema az çırpılmış230 g
-
toz karabiber½ tk
-
füme somon küp küp kesilmiş220 g
-
frenk soğanı dilimlenmiş (5 mm)20 dal
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
27.7 g
Energia
2192 kJ /
524 kcal
Gordura
16.2 g
Hidratos de carbono
66.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Elmalı Tart
1h
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40min
Şeftali ve Badem Sütlü Dondurma
14h
Rendelenmiş Havuç Salatası
10min
Pancar Carpaccio
Nenhuma avaliação
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40min
Balkabaklı Risotto
25min
Pirinç Salatası
1h
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Kepekli Pirinç Salatası
40min