Dispositivos e acessórios
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
27 g
Energia
896 kJ /
213 kcal
Gordura
8 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sri Lankan Feast
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seafood Korma
40min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Seafood Laksa
25min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Keralan Fish Curry
30min
Wonton Soup
1h
Tom Yum with Prawns
25min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Green Curry Chicken
55min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Hot and Sour Prawn Soup
15min