
Dispositivos e acessórios
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Preparação 15min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Nutrição por 1 portion
Energia
213 kcal /
896 kJ
Proteína
27 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
6 g
Fibra
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sri Lankan Feast
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda