
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions cut in pieces (2 cm)
- 1 lime finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt or to taste
- 1 pinch ground black pepper or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 238 kcal / 994 kJ
- Proteína
- 22.7 g
- Gordura
- 14.8 g
- Hidratos de carbono
- 3.5 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Spring Vegetable Soup
35 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Prawn and Sweet Potato Fritters
55 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Veracruz Fish
30 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 Std. 5 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Prawn Curry
30 Min