Dispositivos e acessórios
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Preparação 30min
Total 1h 45min
10 portions
Ingredientes
Pomegranate Glaze
-
shallots in pieces3 ½ oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
port wine6 oz
-
pomegranate molasses4 oz
-
sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
Beef Tenderloin
-
beef tenderloin trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)64 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
8 - 10 oz stuffing mix, preparedhomemade holiday stuffing8 - 10 oz
-
pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided8 oz
-
red onions sliced into half-moons (¼ in.)30 oz
-
pomegranates halved, to garnish1 - 2
-
lemon leaves to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
58 g
Energia
2297 kJ /
549 kcal
Gordura
21 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Dinner
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45min
Chicken Marsala
40min