Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Potato Dough
- 20 oz water
- 28 oz russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 large egg
-
2
oz bread crumbs
ou 2 oz panko bread crumbs - 2 sprigs fresh parsley, leaves only (opcional)
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Mushroom Filling
- 2 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
-
5
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
ou 5 oz fresh button mushrooms, sliced -
4
sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
ou 4 sprigs fresh dill, leaves only - 2 oz grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)
- 2 oz bread crumbs
- vegetable oil, to fry
- sour cream, to serve
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 944.7 kJ / 225.8 kcal
- Proteína
- 9.9 g
- Hidratos de carbono
- 29.6 g
- Gordura
- 7.8 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 573.9 mg
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