Dispositivos e acessórios
Mushroom-Stuffed Potato Patties
Preparação 10min
Total 1h
8 pieces
Ingredientes
Potato Dough
-
water20 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)28 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
large egg1
-
2 oz panko bread crumbsbread crumbs2 oz
-
fresh parsley, leaves only (opcional)2 sprigs
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Mushroom Filling
-
yellow onions cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
5 oz fresh button mushrooms, (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), slicedfresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced5 oz
-
4 sprigs fresh dill, choppedfresh parsley, leaves only chopped4 sprigs
-
grated cheese (Monterey Jack, Cheddar, etc.)2 oz
-
bread crumbs2 oz
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
573.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
944.7 kJ /
225.8 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
29.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Mushrooms
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Mushroom Fettuccini
40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Mushroom Pie
1h 40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Wild Rice Pork Pilaf
1h 10min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min