Dispositivos e acessórios
Cholent
Preparação 4h 50min
Total 4h 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1027 mg
Proteína
42 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Noodle Kugel
55 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 Min
Turkey and Corn Soup
1 Std. 5 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min