Dispositivos e acessórios
Sausage Stuffed Kabocha
Preparação 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1092 kJ /
261 kcal
Gordura
11 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pumpkin Harvest
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Coconut Cream Pie
4h 50min
Lentil Loaf
1h 10min
Indian Vegetable Curry
50min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min