Dispositivos e acessórios
Sausage Stuffed Kabocha
Preparação 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1092 kJ /
261 kcal
Gordura
11 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pumpkin Harvest
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pumpkin Pie
5h 50min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Mushroom Pâté
1h 30min
Game Day Guacamole
1h
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Borscht
25min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min