Dispositivos e acessórios
Sausage Stuffed Kabocha
Preparação 30min
Total 2h 45min
12 portions
Ingredientes
-
1 small sugar pumpkin, (3-5 lbs)kabocha squash (3-5 lbs)1
-
non-stick cooking spray
-
day old bread cubed (½ in)10 oz
-
Parmesan cheese in pieces1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
purple onion in pieces8 oz
-
carrot in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh sage leaves to taste3
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rainbow chard halved lengthwise, in pieces (½ in.)4 oz
-
Italian sausage casings removed, broken in pieces8 oz
-
dried cranberries2 oz
-
pine nuts2 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup (opcional)1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9 g
Energia
1092 kJ /
261 kcal
Gordura
11 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pumpkin Harvest
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Thai Dressing
30min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Chopped Asian Salad
20min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Funky Roasted Veggies
45min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min