Versões compatíveis
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 8 plum tomatoes, large, halved
- 2 garlic cloves, sliced (opcional)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 4 slices sourdough bread
- 1300 g water
- 4 large eggs, room temperature
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1954 kJ / 465 kcal
- Proteína
- 20.5 g
- Hidratos de carbono
- 57.2 g
- Gordura
- 16 g
Receitas alternativas
Chicken with Peppers and Rice
1h
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10 min
Basmati Rice
35 min
Classic Egg and Cress Sandwiches
35 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Boiled Eggs
20min
Guacamole
5min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Blackberry Gin with Juniper
10min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min