Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.4 (30 avaliações )

Ingredientes

Hollandaise Sauce

  • 15 g water
  • 30 g lemon juice
  • 225 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste

Salmon, Asparagus and Rice

  • 30 g coriander leaves
    ou 30 g fresh parsley leaves
  • 1 lemon, thin peelings of zest only
  • 285 g jasmine rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 340 g green asparagus
    ou 340 g broccoli florets
  • 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
  • 1 Tbsp lemon juice

Nutrição
por 1 portion
Energia
3778 kJ / 903 kcal
Proteína
33 g
Hidratos de carbono
62 g
Gordura
58 g
Gordura saturada
32 g
Fibra
1 g
Sódio
672 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas