Dispositivos e acessórios
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
Preparação 35min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
Lamb Roll
-
garlic cloves4
-
onions quartered120 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
lamb mince low-fat (5-10%), broken in pieces (see tip)500 g
-
tomato purée50 g
-
½ tsp dried chilli flakesUrfa chilli flakes (see tip)2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)500 g
-
medium egg beaten1
-
nigella seeds1 Tbsp
Freekeh Pilaf
-
cumin seeds2 Tbsp
-
olive oil15 g
-
onions quartered140 g
-
tomato purée30 g
-
freekeh (uncooked)400 g
-
unsalted butter diced50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water600 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Greek yoghurt150 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.5 g
Energia
2125 kJ /
510 kcal
Gordura
31.4 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Family Table
65 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Kedgeree
45min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Curried Sausages and Lentils
1h
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Root Vegetable Gratin
1h
Custard Layers
2h 20min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min