Dispositivos e acessórios
Root Vegetable Gratin
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.5 g
Energia
2184 kJ /
526 kcal
Gordura
38.7 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil Moussaka
2h 20min
Potato Curry
12h 50min
Vegetable Tart
1h 15min
Courgette and Feta Risotto
30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1h 5min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min