Dispositivos e acessórios
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
Preparação 40min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
feta cheese crumbled80 g
-
preserved red peppers (Peppadew®), drained80 g
-
chicken breasts (approx. 140 g each)4
-
fine sea salt plus 2 pinches½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
paprika1 tsp
-
water600 g
-
couscous150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
lemon juice50 g
-
olive oil80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
42 g
Energia
2221 kJ /
531 kcal
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SOUTH AFRICAN
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2h
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pasta Salad with Salami
25min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3h 50min
Chicken Enchiladas
1h
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min