Dispositivos e acessórios
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.2 g
Energia
790 kJ /
189 kcal
Gordura
6.7 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Under 400 Calories
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sardine and Pea Pilaf
40min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h