Dispositivos e acessórios
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21.2 g
Energia
790 kJ /
189 kcal
Gordura
6.7 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Under 400 Calories
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h