Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Seed Bread
Preparação 5min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
-
non-stick cooking spray
-
long-grain brown rice4 oz
-
white basmati rice4 oz
-
millet2 ½ oz
-
cassava flour5 oz
-
salt1 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 packet/envelope
-
brown sugar1 oz
-
mixed seeds (flax, sesame , pepitas)1 ½ oz
-
water divided34 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
large eggs2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
332 mg
Proteína
5 g
Energia
791 kJ /
189 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Bread Basics
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Gluten-Free Crepes
45min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h