Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Seed Bread
Preparação 5min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
-
non-stick cooking spray
-
long-grain brown rice4 oz
-
white basmati rice4 oz
-
millet2 ½ oz
-
cassava flour5 oz
-
salt1 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 packet/envelope
-
brown sugar1 oz
-
mixed seeds (flax, sesame , pepitas)1 ½ oz
-
water divided34 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
large eggs2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
332 mg
Proteína
5 g
Energia
791 kJ /
189 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fresh Bread Basics
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten Free Focaccia Bread
1h
Spring Pea Green Soup
15min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Fermented Carrots
84h 30min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Paleo Focaccia
50min
Gluten-Free Herbed Pizza Crust
1h 30min
Quinoa Patties
1h
Millet flour bread
2h 35min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min