Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
ou 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
ou 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1452 kJ / 347 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 12 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Vegetarian chilli
1h 5min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Greek Vegetables
1h
Kabocha Sage Risotto
40min
Vegetable Stew
1h 15min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min