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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 lemon peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper to taste, divided
- 5 oz yellow onions quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
ou 10 oz sweet potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes) - 4 ½ oz celery cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms sliced
ou 8 oz sugar snap peas sliced - parsley to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 347 kcal / 1452 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Fibra
- 12 g
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