Dispositivos e acessórios
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
Preparação 35min
Total 4h
48 pieces
Ingredientes
Dough
-
butter cut in pieces600 g
-
dried yeast20 g
-
medium wheat semolina1000 g
-
fine semolina500 g
-
sugar100 g
-
mastic gum grains6
-
mahleb seeds14
-
rose water150 g
-
blossom water70 g
-
water200 g
Filling
-
550 g walnuts, shelledpistachio nuts, shelled, unsalted550 g
-
sugar30 g
-
blossom water25 g
-
rose water50 g
Assembly
-
icing sugar100 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
6.9 g
Energia
1502 kJ /
359 kcal
Gordura
20.4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Kashta cream
10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Spinach Fatayers
2h
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min