Dispositivos e acessórios
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
94.5 mg
Proteína
3.6 g
Energia
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Gordura
53 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
32.9 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Caprese Omelette
Brak ocen
Chilli chocolate truffle cake
Brak ocen
Fruit Ice Cream
5 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Brazilian Limeade
10 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Classic zabaglione
15 min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30 min
White chocolate pistachio shake
Brak ocen
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min