Dispositivos e acessórios
Soparnik
Preparação 20min
Total 1h 45min
22 pieces
Ingredientes
-
plain flour300 g
-
olive oil plus extra for greasing2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinch
-
ground black pepper2 pinch
-
water150 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves4 Tbsp
-
rainbow chard stems removed, leaves sliced100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 22 pieces
Proteína
34 g
Energia
6230 kJ /
1479 kcal
Gordura
40 g
Hidratos de carbono
234 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
croatian cuisine
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Nenhuma avaliação
Creamy Courgette Soup
35min
Rye seed loaf
28h 10min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Creamy courgette soup
25min