Dispositivos e acessórios
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
halved walnuts80 g
-
garlic cloves2
-
1 pinch saffron threadsedible rose petals plus extra for garnishing2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
fresh coriander leaf plus extra for garnishing10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
spring onions trimmed, cut in 3 pieces50 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.2 g
Energia
1048 kJ /
253 kcal
Gordura
21.8 g
Hidratos de carbono
1.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Middle Eastern
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Sicilian Caponata
30min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pasta alla Norma
50min