Dispositivos e acessórios
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
413 mg
Proteína
17 g
Energia
1988 kJ /
478 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Steak and Kidney Pudding
5h
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Onion soup
1h 10min