Dispositivos e acessórios
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 pieces
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting225 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing120 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
water1 Tbsp
Filling
-
milk30 g
-
saffron threads1 pinch
-
double cream150 g
-
medium egg1
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh crab meat mix of white and brown200 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
413 mg
Proteína
17 g
Energia
1988 kJ /
478 kcal
Gordura
33 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Thai Fishcakes
1h 10min
Crab Cakes
1h 35min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2h
Salmon Dill Muffins
45min
Quiche Lorraine
45min
Thai Mussels
25min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min