Dispositivos e acessórios
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Preparação 1h 30min
Total 14h 30min
6 portions
Ingredientes
Spice Rub
-
juniper berries1 Tbsp
-
coriander seeds1 Tbsp
-
black peppercorns1 Tbsp
-
whole allspice berries1 Tbsp
-
coarse sea salt½ Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
beef topside1000 - 1200 g
Roasting Meat and Purée
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
milk300 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Red Wine Sauce
-
shallots halved100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
dry red wine200 g
-
water plus 1 Tbsp70 g
-
redcurrant jelly to taste1 - 2 Tbsp
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cornflour1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
46 g
Energia
2266 kJ /
540 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7.7 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking On Point
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Steak au Poivre
20min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Beef in Stout
1h 40min