Dispositivos e acessórios
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
342.5 mg
Proteína
10 g
Energia
719.1 kJ /
171.9 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Pickled Mushrooms
6h 30min
Lemon Feta Dressing
5min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Asparagus
35min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Kalamata Tapenade
5min
White Fish Salad
35min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Cauliflower Tabbouleh
10min
White Bean and Feta Dip
5min
Lemony Green Beans
20min