Dispositivos e acessórios
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Preparação 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
342.5 mg
Proteína
10 g
Energia
719.1 kJ /
171.9 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
4.9 g
Hidratos de carbono
11.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Green Bean Gremolata
25min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Creamed spinach
15min
Artichoke Heart Bruschetta
30min