Dispositivos e acessórios
Baked Kale Polenta Fries
Preparação 30min
Total 1h 10min
75 pieces
Ingredientes
Kale Pesto
-
Parmesan cheese cubed4 oz
-
pine nuts1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
garlic cloves4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
kale stems removed4 oz
-
fresh basil leaves2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
Polenta
-
water36 oz
-
polenta cornmeal10 oz
-
salt to taste½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
marinara sauce to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
1 g
Energia
167 kJ /
40 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Fare
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Broccoli Mozzarella Bites
45min
Broccoli and Cheese Stromboli
1h 20min
Lentil Loaf
1h 10min
Quinoa Patties
1h
Black Bean Walnut Patties
35min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Black Bean Dip
5min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min