Dispositivos e acessórios
Kabocha Sage Risotto
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1387 kJ /
332 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Minestrone
45min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35min
Mushroom Risotto
30min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min