Dispositivos e acessórios
Kabocha Sage Risotto
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
kabocha squash diced (¼ in.), divided16 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dried sage1 tsp
-
salt1 tsp
-
Arborio rice10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water28 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tbsp
-
crème fraîche2 oz
-
fresh sage leaves to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1387 kJ /
332 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Seasonal Squash
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Black Bean Walnut Patties
35min
Risotto with Broccolini
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Root Vegetable Soufflé
1h 25min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Risotto with Spinach and Peas
30min