Dispositivos e acessórios
Garnaal en zoete aardappel beignets
Preparação 40min
Total 55min
24 stuks
Ingredientes
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
0.1 g
Energia
66.4 kJ /
15.9 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pâté in korst
10h
Beef Wellington
10h 10min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Tostadas met kip
40min
Bibimbap burrito
45min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Sojabolognese
40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Penne met mosselen
1h 5min