Dispositivos e acessórios
Garnaal en zoete aardappel beignets
Preparação 40min
Total 55min
24 stuks
Ingredientes
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
0.1 g
Energia
66.4 kJ /
15.9 kcal
Gordura
1.6 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
0.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ontvangen & genieten
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Engelse brunch
Nenhuma avaliação
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Mango mojito
15min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Green Godess Salade
20min
Ijs van chocolademousse
3h
Aromatische kipcurry
1h
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Mediterrane kippenpastei
50min
Aardappel pannenkoeken
45min