Dispositivos e acessórios
Mallorcaanse vissoep
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
901 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanillevla met rabarber
50min
Goulash van linzen en champignons
45min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nenhuma avaliação
Roerbak met aubergines en kofu
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nenhuma avaliação
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Kalkoenburgers
Nenhuma avaliação
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Siciliaanse Garnalensalade
40min