Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 901 kJ / 215 kcal
- Proteína
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 8 g
- Fibra
- 4.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nenhuma avaliação
Courgettesoep met munt
35min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nenhuma avaliação
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 dk
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Sinaasappelcake
1h