Dispositivos e acessórios
Mallorcaanse vissoep
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
20 g
Energia
901 kJ /
215 kcal
Gordura
8 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Low Carb recepten
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Cholent
Nenhuma avaliação
Turkse moussaka
1h 10min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Kip met citroen
50min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Graubünden gerstsoep
Nenhuma avaliação
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Gembersoep met rode paprika
50min